Datum: 11/01/2024

Bij De Nestor vzw innoveren we voortdurend in onze bedrijfstrainingen door onze samenwerking met OneBonsai in het verder ontwikkelen van onze VR brandveiligheidstrainingen. Deze innovatieve trainingen, die al enkele jaren deel uitmaken van ons aanbod, combineren praktische vaardigheden met geavanceerde technologie.

Onze VR-trainingen bieden een unieke manier om realistische scenario’s na te bootsen, waardoor deelnemers in een veilige en gecontroleerde omgeving kunnen leren. Deze methode verbetert niet alleen de reactiesnelheid en besluitvorming in noodsituaties, maar is ook duurzaam en veilig.

Enkele voordelen van onze VR-trainingen:

  • Realistische scenario’s die levensechte situaties simuleren voor een grondige training.
  • Een effectieve leerervaring die de deelnemers voorbereidt op echte noodgevallen.
  • Vermindering van fysieke risico’s en ecologische impact.

We nodigen je uit om onze recente video te bekijken waarin Hervé Buisset, CEO van De Nestor, en Nigel Buisset, een van onze deskundige docenten, hun ervaringen en inzichten delen over het gebruik van VR in brandveiligheidstrainingen. Deze video biedt een perfecte weerspiegeling van onze toewijding aan kwaliteit en innovatie in professionele ontwikkeling.

We moedigen je aan om deel te nemen aan onze VR-brandveiligheidstrainingen om de veiligheidsvaardigheden van jouw team te versterken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Deze opleiding is momenteel enkel op aanvraag.

logo De Nestor klein zwartTerug naar Nieuwsoverzicht