ACHTERLIGGEND KADER

Op gesloten bedrijventerreinen worden goederen en materiaal vaak verplaatst met vrachtwagens die niet op de openbare weg terechtkomen. In dit geval moet je de vrachtwagen beschouwen als een mobiel arbeidsmiddel. Vaak beschikken de bestuurders ervan niet over het rijbewijs van de juiste categorie. Opleiding intern rijbewijs? Bij De Nestor natuurlijk.Boek IV, Titel 3 van de Codex verplicht werkgevers om medewerkers die aan de slag gaan met mobiele arbeidsmiddelen een adequate opleiding intern rijbewijs moet geven. Deze werknemers bekleden bovendien een veiligheidsfunctie en zijn onderworpen aan periodiek gezondheidstoezicht (Boek I, Titel IV van de Codex). Voor een opleiding intern rijbewijs kan je terecht bij opleidingscentrum De Nestor.

OPLEIDING INTERN RIJBEWIJS

De opleiding intern rijbewijs focust op het specifieke gebruik van vrachtwagens op gesloten bedrijventerreinen. Net zoals in de opleidingen arbeidsveiligheid, bieden we deze opleiding aan gebaseerd op de ervaring van de medewerkers.

Het gaat om de volgende chauffeursopleidingen:Opzoek naar een opleiding intern rijbewijs op gesloten bedrijfsterreinen? Bij De Nestor natuurlijk.

  • haakarmvoertuig
  • terminaltrekker
  • elektrowagen / vrachtwagen

We bieden deze opleidingen enkel bedrijfisinter aan, op maat van je bedrijf. We bepalen de doelstellingen in gezamenlijk overleg en in functie van je bedrijfssituatie en je intern verkeersplan.

Wellicht kunnen we je ook helpen met een opleiding chauffeur? Of een opleiding vakbekwaamheid?