Hulp bij opmaak veiligheidsdossier evenementen

Hulp nodig bij de opmaak veiligheidsdossier evenementen? Contacteer De NestorOrganisatoren van grote of risicovolle evenementen zijn verplicht een veiligheidsdossier op te stellen. De organisatoren bespreken dit dossier dan met de verschillende hulp- en veiligheidsdiensten, nog voordat het evenement plaatsvindt. Hulp nodig bij de opmaak veiligheidsdossier evenementen? Hiervoor kan je terecht bij De Nestor. Ons team heeft een ruime ervaring in het analyseren van de veiligheid bij grote en kleine evenementen. Als gevolg hiervan kunnen we je een heel ruime dienstverlening aanbieden:

  • van het verlenen van advies,
  • over partiële hulp bij de opmaak veiligheidsdossier evenementen,
  • tot de volledige opmaak veiligheidsdossier evenementen.

Kunnen we je helpen? Vul dan het contactformulier in. Je krijgt zo vlug mogelijk een offerte op maat.

Veiligheidsrondgang

Voorafgaand aan het evenement is het een goed idee om een veiligheidsrondgang te organiseren. Heb je vragen hierbij? De Nestor staat jou als organisator graag bij en stelt zijn ervaring op het gebied van arbeids- en evenementenveiligheid graag ter beschikking.

Werken met vrijwilligers

Vaak worden op evenementen een heleboel vrijwilligers ingezet. Wellicht ben je ervan op de hoogte dat je als organisator van een evenement verantwoordelijk bent voor hun veiligheid en welzijn? De Nestor helpt jou als organisator door antwoorden te bieden op vragen als: Mogen vrijwiligers met een heftruck of hoogwerker rijden? Kunnen vrijwilligers adequaat ingrijpen bij noodsituaties? Zijn vrijwilligers verzekerd wanneer hen iets overkomt?

Veiligheidsbriefing

Een plan op papier is één zaak. De theorie omzetten naar praktijk is een andere. Het geven van veiligheidsbriefings is één van de mogelijke tools die hierbij kunnen helpen. De Nestor kan jou als leidinggevende of verantwoordelijke trainen om in te staan voor deze veiligheidsbriefings.

Hulp nodig bij je veiligheidsdossier van je evenement?

Welke vraag je ook hebt in verband met organisatie en veiligheid, neem gerust contact op met De Nestor. Wij zorgen ervoor dat je wettelijk in orde bent met alle voorschriften en regels.