Inschrijven voor een opleiding?

Wil je inschrijven van een opleiding, via deze link kom je terecht op ons opleidingsportaal.

Opleidingen online beheren

opleidingsportaalVia het opleidingsportaal kan u zelf de opleidingen van uw medewerkers beheren. In één oogopslag ziet voor welke opleidingen iemand is ingeschreven en welke opleidingen reeds gevolgd werden.

Op het opleidingsportaal zijn alle open opleidingen terug te vinden. Door gebruik te maken van de zoekfilter is het mogelijk om opleidingen te selecteren. Er kan gezocht worden op groepen opleidingen (bijvoorbeeld alle opleidingen vakbekwaamheid) of specifieke opleidingen (bijvoorbeeld alle opleidingen heftruck).

Opleidingen inplannen

Niets eenvoudiger dan het inplannen van opleidingen via het opleidingsportaal. Zoek de opleiding van uw keuze en voeg deze toe aan het winkelmandje. Selecteer de medewerkers die moeten deelnemen aan de opleiding. Klik op bevestigen en klaar is kees. Opleidingscentrum De Nestor verwerkt de inschrijving en bezorgt een bevestiging per mail. Deze bevestiging kan dan gebruikt worden voor het aanmaken van de overeenkomst KMO Portefeuille.

Indien u dit wenst, kunnen medewerkers automatisch een mail krijgen enkele dagen voor aanvang van de opleiding.

Interesse?

Wilt u ook opleidingen online beheren? Neem dan contact met onze klantenbegeleiding om een login aan te vragen.

Inschrijven zonder inloggen?

Heb je nog geen login, dan kan je ook gewoon inschrijven via het opleidingsportaal. Vind de opleiding naar jouw keuze, klik op inschrijven en vul alle gegevens in. Van zodra wij de inschrijving hebben ontvangen, verwerken wij deze en bezorgen wij je een bevestiging.

Mini helpdesk: navigeren

Aan de linkerzijde staan de opleidingen gegroepeerd per soort. Klik op de groep om een overzicht te krijgen, klik op een opleiding om de details ervan terug te vinden.

Rechtsboven kan je door middel van de zoekfunctie opleidingen filteren. Zoek naar “NAV” voor de opleidingen vakbekwaamheid, “112” voor de opleidingen noodsituaties en naar “AV.” voor de opleidingen arbeidsveiligheid.

Klik hier om naar het opleidingsportaal te gaan.

cvlogoCoachview

De motor achter ons opleidingsportaal is de software van de firma Coachview. Sinds 2009 zijn zij de vaste partner voor onze opleidingsadministratie.

Handleiding