De experten van De Nestor hebben ervaring in uiteenlopende bedrijfstakken. Bovendien willen ze voortdurend nieuwe zaken opsteken. Dankzij hun ervaring en hang naar kennis kunnen we jou als bedrijf of organisatie bijstaan en pragmatisch advies geven. Hoe we dat doen en op welke domeinen bepalen we in onderling overleg. Onze samenwerking kan langlopend en projectmatig zijn.

De Nestor biedt jou advies, expertise en ondersteuning op gebied van arbeidsveiligheid, brandveiligheid, transport en ondernemen.

Arbeidsveiligheid

advies over arbeidsveiligheid, brandveiligheid, ondernemen en transport vind je bij De NestorOnze consultants komen uit uiteenlopende sectoren en hebben verschillende achtergronden. Zij staan jouw werkgever, interne preventiedienst en preventieadviseur bij om de concrete preventiedoelen te realiseren.

Ontdek welke meerwaarde zij jou kunnen bieden.

Brandveiligheid

De Nestor beschikt over experten die ervaring hebben in:

  • de brandweer,
  • preventiediensten,
  • bedrijven die organisaties bijstaan bij hun wettelijke verplichtingen inzake brand en evacuatie.

Ontdek wat ze voor jouw organisatie kunnen betekenen.

KMO-portefeuille

Via de KMO-portefeuille geeft de Vlaamse Overheid financiële steun aan ondernemers bij het aankopen van opleidingen en advies. Veel ondernemers maken van de KMO-portefeuille gebruik als ze bij erkend dienstverlener De Nestor aankloppen voor opleiding en advies. De Nestor helpt je graag bij het aanvragen van de steundossiers.

Meer informatie over de KMO-portefeuille.

Transport

Door de ruime ervaring van De Nestor in de transportsector, kunnen we jouw transportonderneming bijstaan op veel vlakken:

  • werving & selectie,
  • organisatie,
  • planning ….

Als je je onderneming van buitenaf laat bekijken door een onafhankelijke partij, vermijd je bedrijfsblindheid. Bovendien doe je frisse ideeën op die je helpen om je organisatie beter te structureren.

Klik hier voor een andere bril.

Ondernemen

Ondernemen is geen eenvoudige zaak. Als ondernemer ben je goed in je vak, maar je moet zoveel hoeden tegelijk opzetten. Een extra hoofd dat gericht met jou meedenkt, kan wel eens een goede zaak zijn.

Ontdek hoe wij met jou kunnen meedenken.

kenniscentrum

Bibliotheek

Als kenniscentrum beheert De Nestor een eigen bibliotheek. Die vormt de basis voor de opleidingen en het advies. Het team dat de opleidingen in elkaar steekt raadpleegt deze bibliotheek dagelijks. Ook bij het verlenen van advies vormt de bibliotheek, samen met de expertise van de docent, een belangrijke tool.