Datum: 20/08/2020

Vanaf 1 september breidt De Nestor de opleidingen op maat van de deelnemer verder uit met een individuele competentietoetsing voor mobiele arbeidsmiddelen. Deze opleidingsvorm sluit naadloos aan bij de huidige opleidingen die gebaseerd zijn op de vooraf bestaande competenties van de deelnemer.

Individuele competentietoetsing

 

De individuele competentietoetsing is een adequate veiligheidsopleiding voor medewerkers die reeds ervaring hebben met een mobiel arbeidsmiddel, maar nog nooit een formele opleiding volgden of waarvan de competentiepas verlopen is.

Deze flexibele opleidingsvorm wordt aangeboden voor heftruck, reachtruck, elektrische stapelaar, elektrische transpallet, kniktelescoop en schaarlift. Bedrijven kunnen via het competentieportaal makkelijk een tijdsslot en een arbeidsmiddel kiezen. Tijdens een theoretisch en praktisch gedeelte worden de vaardigheden van de deelnemer getoetst aan de norm.

Medewerkers die nog niet over de nodige vaardigheden beschikken, kunnen op maat van de deelnemer veilig gevormd worden door onze kwalificatie-, initiatie- of basisopleidingen. In het volledig uitgeruste opleidingscentrum te Gent zijn alle mobiele arbeidsmiddelen ter beschikking, maar de opleidingen kunnen ook op locatie bij de klant georganiseerd worden.

logo De Nestor klein zwartTerug naar Nieuwsoverzicht