Datum: 29/11/2017

volvo-machines
AALST-VERHUUR.be en DE NESTOR hebben de handen in elkaar geslagen en zijn voortaan partners in veiligheid. De samenwerking is gericht op het aanbieden van degelijke opleidingen met kwalitatief hoogstaande machines.

Opleidingen

Op de unieke oefenlocatie nabij Aalst kunnen zowel open opleidingen voor individuele deelnemers als opleidingen voor bedrijven georganiseerd worden. Recente machines worden gebruikt om de cursisten basisvaardigheden bij te brengen en om kwalificatieproeven af te nemen. Meer informatie omtrent de opleidingen arbeidsveiligheid op deze pagina.

Open opleidingen

In het voorjaar van 2018 worden een aantal open opleidingen “kwalificatie” georganiseerd. Deze opleidingen zijn gericht op personen die reeds ervaring hebben met een graafmachine, maar nog nooit formeel gekwalificeerd werden.  De dag start met een theoretische gedeelte, waarna een theoretische proef volgt. Aansluitend toont de deelnemer tijdens een praktische proef zijn vaardigheden aan voor het werken met graafmachine. Inschrijven voor open opleidingen kan makkelijk via het opleidingsportaal.

Brochure downloaden

logo De Nestor klein zwartTerug naar Nieuwsoverzicht