Datum: 02/10/2017

Niet zonder trots kan De Nestor vandaag aankondigen dat onze veiligheidsdeskundigen zich e-DcP certified mogen noemen. Dit garandeert onze klanten dat wij de kennis in huis hebben om hen op een deskundige manier bij te staan met betrekking tot hun brandpreventiedossier, intern noodplan en interventiedossier.

Digitaal Crisis Portaal

eDcPVoor het opmaken en beheren van interne noodplannen maakt De Nestor gebruik van het Digitaal Crisis Portaal (e-Dcp). Deze multi-disciplinaire webapplicatie biedt niet alleen de mogelijkheid om op een structurele manier alle gegevens met betrekking tot de interne noodplanning te beheren, maar ook om deze te delen met de overheid zoals brandweerzone, politie, provincie, enz.

e-DcP maakt bovendien een duidelijke en vlotte  samenwerking tussen de preventieadviseur en de externe veiligheidsdeskundige mogelijk.

Brandpreventiedossier

Volgens de CODEX over het Welzijn op het Werk zijn bedrijven met werkgevers verplicht een brandpreventiedossier op te maken en dit ter beschikking te stellen van de hulpdiensten. De Nestor en e-DcP vormen de perfecte partners om u bij te staan in deze verplichting. Meer weten? Vul uw gegevens in op onze contactpagina.

 

logo De Nestor klein zwartTerug naar Nieuwsoverzicht