Datum: 20/08/2020

Vind je het als bedrijf moeilijk om te voldoen aan alle wettelijke welzijnsverplichtingen? Heb je te weinig tijd om alles op te volgen? Vind je de regelgeving te complex?
Laat de preventieadviseurs van De Nestor je helpen een welzijnsbeleid op te zetten. Je voldoet dan niet alleen aan de wettelijke verplichtingen, maar verhoogt meteen het veiligheidsniveau in je onderneming.

Welzijnscheck

De Nestor ontwikkelde speciaal voor KMO’s een welzijnscheck die de prioritaire risico’s in beeld brengt en antwoorden geeft op de noden van het bedrijf. Zet nu een eerste stap naar een concreet veiligheidsbeleid.

Gericht op kleine en middelgrote ondernemingen

Preventieadviseurs van De Nestor helpen bedrijven om op een gestructureerde manier een welzijnsbeleid op te zetten. Bedrijven tot 50 werknemers, waar de inspanningen in verhouding meer kosten dan in grotere organisaties, zijn het meest gebaat met de hulp van een externe preventieadviseur.

In bedrijven met minder dan 20 werknemers kan de werkgever zelf de rol van preventieadviseur opnemen. In andere bedrijven wordt de functie van preventieadviseur vaak gecombineerd met andere opdrachten. Voor al deze bedrijven betekent de welzijnscheck vaak een eerste stap naar een concreet veiligheidsbeleid.

Door de samenwerking met welzijnsexperten kunnen bedrijven niet alleen voldoen aan de wettelijke verplichtingen, maar wordt eveneens het veiligheidsniveau in de onderneming verhoogd.

Meer weten? Contacteer onze klantenbegeleiding.

 

logo De Nestor klein zwartTerug naar Nieuwsoverzicht