Datum: 28/04/2017

Persbericht

Vrijdag 28/04: internationale Dag van Veiligheid op het werk
De Nestor deelt kennis over veiligheid via nieuwe website

newwebsiteOpleidingscentrum De Nestor lanceert haar fonkelnieuwe website — www.denestor.be — op vrijdag 28 april 2017. Niet toevallig gebeurt dat op de internationale Dag van Veiligheid op het werk, bedoeld om iedereen een veilige en gezonde werkplek te bieden. Want dat is nu eenmaal de kernactiviteit van De Nestor in Mariakerke. Dit kenniscentrum biedt kwaliteitsvolle opleidingen aan rond preventie, noodsituaties, arbeidsveiligheid en transport. Hervé Buisset, verantwoordelijke opleidingen, formuleert het als volgt: “Via onze nieuwe website willen we onze kennis delen met iedereen voor wie veiligheid op het werk belangrijk is.”

De Nestor heeft een volledig nieuwe website waarop alle mogelijke opleidingen, algemene informatie, vacatures… te vinden zijn. Het opleidingscentrum pronkt ook met een spiksplinternieuw logo én een nieuwe baseline: ‘De Nestor vormt in veiligheid’. Die baseline vertaalt de missie en bestaansreden van de Nestor in een zinnetje van amper drie woorden. De Nestor biedt inderdaad kwaliteitsvolle opleidingen aan rond noodsituaties, arbeidsveiligheid en transport. Verder geeft dit onafhankelijk kenniscentrum en partner in preventie advies over risicoanalyse en preventiemaatregelen. Bovendien kan elke werknemer bij de Nestor terecht voor het aanscherpen van zijn persoonlijke en communicatieve vaardigheden.

Het delen van kennis en informatie over veiligheid staat op nummer één. Alle expert-instructeurs van De Nestor delen graag hun kennis, scholen de vakbekwaamheid van werknemers bij en leren hen correct en veilig werkgedrag aan. De Nestor vormt inderdaad in veiligheid en nu nog meer via de vernieuwde website.

logo De Nestor klein zwartTerug naar Nieuwsoverzicht