Datum: 12/09/2017

Goed opgeleide medewerkers zijn een belangrijke factor voor een succesvol bedrijf dat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Via opleidingen verwerven mensen de juiste competenties en kan worden voldaan aan wettelijke verplichtingen.

opleidingsdossiersHet beheren en plannen van deze opleidingen is een vaak een uitdaging. Daarom biedt De Nestor vzw een praktische tool om voor iedere medewerker na te gaan welke opleidingen reeds gevolgd werden en welke opleidingen op de agenda staan.

Deze tool, het opleidingsportaal, biedt een overzicht van een volledige aanbod open opleidingen op diverse vakgebieden en verschillende doelgroepen.

Het gebruik van het opleidingsportaal is volledig gratis en vereist enkel een computer met webbrowser en toegang tot het internet. Er moet geen software geïnstalleerd worden.Het opleidingsportaal is eenvoudig en intuïtief in gebruik.

Update

Recent werd nieuwe functionaliteit toegevoegd aan het opleidingsportaal: bedrijven kunnen voortaan zelf de gegevens van de medewerkers aanpassen en nieuwe medewerkers toevoegen. cvlogoDit was voorheen niet mogelijk en Coachview – onze ICT partner – heeft oor gehad voor de verzuchtingen van de gebruikers.

In de nieuwe handleiding voor het opleidingsportaal is terug te vinden hoe medewerkers en opleidingen beheerd worden, en hoe je op een eenvoudige manier kan inschrijven voor een opleiding.

Login aanvragen?

Bestaande klanten kunnen een login aanvragen via hun persoonlijke klantenbegeleider of via het contactformulier.

 

logo De Nestor klein zwartTerug naar Nieuwsoverzicht