Datum: 11/02/2020

Sinds kort biedt opleidingscentrum De Nestor meerdere locaties aan voor de opleiding met 3 uur praktijk achter het stuur in het kader van de nascholingen vakbekwaamheid (code 95) voor beroepschauffeurs.

Voor de opleiding “Defensief rijden” kan men voortaan kiezen uit:

  • Aalter
  • Mariakerke
  • Sint-Niklaas

Tijdens de praktijkopleiding vakbekwaamheid “Defensief rijden” komt de deelnemer met de vrachtwagen naar de opleidingslocatie. In de voormiddag wordt samen met de docent de theorie doorgenomen. In de namiddag begeleidt de docent de deelnemer tijdens een rit van drie uur op de openbare weg.

Door de mogelijkheid te bieden om op meerdere locaties te vertrekken, kunnen ondernemingen op een meer flexibele en economische manier deze opleidingen inplannen.

Inschrijven voor de praktijkopleiding op de verschillende locaties kan makkelijk via het online opleidingsportaal. De opleidingen staan chronologisch op datum, met het aantal vrije plaatsen en de locaties: Aalter, Mariakerke of Sint-Niklaas. Inschrijven voor de opleiding van uw keuze kan makkelijk door op de knop “Inschrijven” te klikken.

Heb je vragen over de praktijkopleiding “Defensief rijden” of wil je deze als een in-company opleiding organiseren, neem dan contact op via dit formulier.

logo De Nestor klein zwartTerug naar Nieuwsoverzicht