Datum: 18/08/2020

Vanaf vandaag zijn 2 nieuwe online opleidingsportalen beschikbaar om nog makkelijker de juiste opleiding te vinden en te boeken.

Opleidingsportaal

online opleidingsportalen
Op het opleidingsportaal zijn zoals vanouds alle open opleidingen met vrije inschrijving terug te vinden. Eén uitzondering: door het grote aanbod hebben de individuele competentietoetsingen een afzonderlijk portaal gekregen.

Je vindt er wel alle andere opleidingen arbeidsveiligheid van heftruck tot hoogwerker, en van BA4 tot preventieadviseur. Ben je op zoek naar een opleiding Eerste Hulp, brand of code 95, dan kan je ook op dit portaal terecht.

Competentieportaal

Nieuw in ons opleidingsaanbod zijn de individuele competentietoetsingen. Onze opleidingen voor mobiele arbeidsmiddelen zijn al altijd gebaseerd geweest op de vooraf bestaande competenties – de ervaring – van de deelnemers. Vaak hadden deelnemers al veel ervaring, maar volgden zij nog nooit een formele opleiding of behaalden zij geen attest.

De individuele competentietoetsing is een adequate en flexibele oplossing voor mensen die reeds ervaring hebben maar geen certificaat hebben of wiens pasje vervallen is. De opleiding duurt 01:30 en bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte.

Een ruim aanbod, zowel in tijdsslots als in verschillende arbeidsmiddelen, zorgt ervoor dat bedrijven op een eenvoudige en economische manier opleidingen kunnen plannen.

Neem snel een kijkje op ons competentieportaal.

Transportportaal

Wie met een vrachtwagen de weg op gaat is verplicht om verschillende opleidingen te volgen. De opleidingen code 95 en ADR zijn terug te vinden op het transportaal.

Om het plannen van chauffeurs en voertuigen makkelijk te maken is op dit nieuwe online opleidingsportaal ook een overzicht per dag beschikbaar.

Inloggen

De nieuwe online opleidingsportalen bieden allemaal de mogelijkheid aan planners, preventieadviseurs, HR-verantwoordelijken of leidinggevenden om in te loggen. Op die manier kunnen de gegevens van de medewerkers en de gevolgde opleidingen makkelijk beheerd worden. Inschrijven van deelnemers voor een opleiding wordt zo erg eenvoudig.

Wil je meer informatie over onze opleidingen of onze nieuwe online opleidingsportalen? Neem contact op met onze klantenbegeleider, Amando de Wilde. Hij zal u graag de nodige informatie verschaffen.

 

 

logo De Nestor klein zwartTerug naar Nieuwsoverzicht