Datum: 14/11/2023

Wist je dat maar liefst 80% van de preventieadviseurs meer tijd besteedt aan administratieve taken dan aan hun kerntaak: preventie? Een efficiënte ondersteuning voor de preventiedienst in jouw bedrijf kan een significante bijdrage leveren aan de veiligheid en het welzijn van werknemers.

Bij De Nestor specialiseren we ons in het ondersteunen van bedrijven bij het implementeren van een doeltreffend welzijnsbeleid. Dit doen we zowel via periodieke ondersteuning als op projectbasis. Bedrijven kunnen kiezen voor een maandelijkse inzet van een preventie-expert om te assisteren bij zowel administratie als beleidsvorming. Daarnaast bieden we ook projectmatige ondersteuning aan, zoals het opstellen van een brandpreventiedossier, hulp bij risicoanalyses of begeleiding bij de inbedrijfstelling van machines. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de manieren waarop De Nestor kan bijdragen aan een veiligere werkomgeving.

Geïnteresseerd in meer informatie over onze diensten? Vul dan het onderstaande formulier in om meer te ontdekken over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen bij het bevorderen van veiligheid en welzijn op de werkvloer.

logo De Nestor klein zwartTerug naar Nieuwsoverzicht