Je bent ingeschreven voor een opleiding maar …

… je kan niet aanwezig zijn en wil jouw inschrijving verplaatsen naar een andere datum.

aanwezigheidslijst

Kijk op het opleidingsportaal wanneer de opleiding van jouw keuze nog eens doorgaat. Kies een andere datum. Neem contact op met De Nestor (administratie@denestor.be) om de opleiding te verplaatsen.

Een inschrijving verplaatsen is gratis en kan tot 8 kalenderdagen voor aanvang van de opleiding. De verplaatsing is pas definitief na bevestiging door De Nestor. Een inschrijving die werd verplaatst, kan niet meer gratis geannuleerd, verplaatst of gewijzigd worden.

… je kan niet aanwezig zijn en wil jouw inschrijving annuleren.

Neem contact op met De Nestor (administratie@denestor.be) om de opleiding te annuleren. Een inschrijving annuleren kan gratis tot 8 kalenderdagen voor aanvang van de opleiding. Nadien, tot 24u00 voor aanvang, wordt 50% van de oorspronkelijke opleidingskost aangerekend. Annuleer je later, blijft de volledige opleidingskost verschuldigd.

… je kan niet aanwezig zijn en wil je laten vervangen.

Neem contact op met De Nestor (administratie@denestor.be) om de gegevens van jouw vervanger door te geven.

… je komt zonder verwittigen niet opdagen.

Dat is natuurlijk niet echt fijn en zorgt voor bijkomende kosten. De volledige opleidingskost blijft verschuldigd.

Je hebt een in-company / intra-muros opleiding geboekt maar ….

leeglokaal… je wil de opleiding verplaatsen naar een andere datum.

Neem contact op met De Nestor (administratie@denestor.be) om de opleiding te verplaatsen.

Een opleiding verplaatsen is gratis tot 14 dagen voor aanvang van de opleiding. De verplaatsing is pas definitief na bevestiging door De Nestor. Een opleiding die werd verplaatst, kan niet meer geannuleerd worden.

… je wil de opleiding annuleren.

Neem contact op met De Nestor (administratie@denestor.be) om de opleiding te annuleren. Een opleiding annuleren kan gratis tot 14 kalenderdagen voor aanvang van de opleiding. Annuleer je later, tot 48h00 voor de opleidingsdag, wordt 50% van de oorspronkelijke opleidingskost aangerekend. Daarna wordt de volledige opleidingskost aangerekend.

… de dag zelf kan de opleiding zonder verwittigen niet doorgaan.

Dit is voor niemand leuk en zorgt voor bijkomende kosten. De volledige opleidingskost blijft verschuldigd.

Je komt te laat op een opleiding

klokHet is vervelend wanneer iemand te laat een opleiding binnenkomt als bijvoorbeeld een gesprek of oefening al begonnen is. Laatkomers missen sowieso de start van de dag. Te laat komen is dan ook voor niemand een fijne ervaring. Wij vragen dan ook aan iedereen om een inspanning te doen om steeds op tijd te zijn voor een opleiding. Het opleidingscentrum is open vanaf 8 uur, de meeste opleidingen starten om 08u30. Merk je dat je door omstandigheden niet op tijd kan komen, vragen wij om ons telefonisch te verwittigen (09 375 31 69).

Nascholingen vakbekwaamheid

Voor de nascholingen vakbekwaamheid gelden specifieke regels opgelegd door de overheid. Wie meer dan 15 minuten te laat komt (na aanvang van de opleiding, of na een pauze), zal niet meer kunnen deelnemen aan de opleiding en dus geen kredietpunten kunnen verwerven. Administratief zal dit beschouwd worden als afwezigheid zonder verwittigen. De volledige opleidingskost blijft dan verschuldigd.