Ervaring in transport

Advies over transport nodig? Of transportadvies? Bel De Nestor.Transportadvies nodig? Specifiek advies over transport? De experten van De Nestor zijn gepokt en gemazeld in de transportwereld. Ze hebben door de jaren heen ervaring opgebouwd in diverse binnen- en buitenlandse transportbedrijven, en dat op alle niveaus:

  • van chauffeur tot transportplanner,
  • van heftruckchauffeur tot magazijnbeheerder,
  • en van mentor tot bedrijfsleider.

Ze zijn dan ook zeer deskundig en capabel om advies over transport te geven, op alle niveaus en in alle geledingen.

Advies over transport nodig? De Nestor geeft deskundig transportadvies

  • Ben je als transportonderneming op zoek naar een frisse blik?
  • Sta je misschien als transportfirma voor een nieuwe uitdaging?
  • Of wil je de interne processen optimaliseren?

In dat geval kan transportadvies van buitenaf je helpen. Op basis van gesprekken, doorlichting en overleg stellen de experten van De Nestor zorgvuldig een aantal adviezen samen. Verder krijg je van De Nestor, als neutrale derde partij, een onpartijdige kijk op j onderneming of het project. Discretie, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan centraal in onze dienstverlening. De Nestor stelt zijn deskundigheid op het vlak van transport graag ter beschikking. We maken steeds duidelijke afspraken van bij het begin zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Onze prijzen zijn eenduidig en we zorgen ervoor dat het budget altijd onder controle blijft.

Begeleiding

Wil je dat iemand je bijstaat in het realiseren van de adviezen die je krijgt? Ook hiervoor kan je terecht bij de deskundigen van De Nestor. We maken concrete afspraken over de manier en mate van begeleiding. Op een flexibele manier gaan we verder in op wisselende omstandigheden.

Transportmanager

Heeft je bedrijf nood aan een transportmanager? Ook hiervoor reikt De Nestor je een helpende hand. Ervaren bedrijfsadviseurs van De Nestor staan je daadwerkelijk bij in het leiden van je bedrijf.

Kan De Nestor je helpen met advies over transport?

Neem dan contact met ons op. We komen graag eens langs om te kijken wat we voor jou en je bedrijf kunnen betekenen.