Datum: 31/05/2019

Opleidingskalender online!

De opleidingskalender met niet minder dan 600 opleidingen tussen 01/09/2019 en 31/03/2020 staat vanaf vandaag online. Het volledige overzicht is terug te vinden op het opleidingsportaal van De Nestor. Niet alleen is daar een overzicht te vinden van alle data en het aantal vrije plaatsen, maar door de uitgebreide zoekfunctie is het ook makkelijk om de gewenste opleiding terug te vinden.

Naast de bekende opleidingen vakbekwaamheid code 95  en arbeidsveiligheid (zoals heftruck en hoogwerker), werd het aanbod uitgebreid met een aantal nieuwe opleidingen.

Veiligheidsdagen

Bedrijven die veiligheid belangrijk vinden kunnen voortaan medewerkers inschrijven voor een veiligheidsdag waar diverse thema’s aan bod komen. Zo is er een veiligheidsdag die Eerste Hulp, Ergonomie, de wegcode en ladingzekering combineert, maar ook één met EHBO & Brand als onderwerpen.

VCA

Bedrijven zijn wettelijk verplicht om na te gaan of de aannemers die bij hen aan de slag zijn veilig werken. De opleiding VCA Basis maakt daar een wezenlijk deel van uit. Voortaan kan je ook bij De Nestor terecht voor de opleiding VCA Basis.

Verantwoordelijkheden van leidinggevenden

Naast de opleiding preventieadviseur niveau 3 biedt De Nestor nu ook een kortlopende opleiding aan die ingaat op de verantwoordelijkheden van leidinggevenden in het kader van de Wet Welzijn. Deze opleiding gericht op ploegbazen, teamleaders, meestergasten, werfleiders, enz. beschrijft op een heldere manier de taken, verplichtingen en verantwoordelijkheden van de hiërarchische lijn.

Uitgebreide keuze & subsidiemogelijkheden

Met meer dan 600 opleidingen in de domeinen “Arbeidsveiligheid”, “Noodsituaties” en “Chauffeurs” is er zeker voor elk wat wils. De open opleidingen gaan door in ons volledig uitgerust opleidingscentrum te Mariakerke.

Bedrijven die in aanmerking komen voor KMO portefeuille kunnen tot 40% tussenkomst krijgen in de opleidingskosten. Daarnaast komen vele opleidingen ook in aanmerkingen voor sectortussenkomsten zoals bijvoorbeeld Winteropleiding.

 

 

logo De Nestor klein zwartTerug naar Nieuwsoverzicht