Datum: 31/03/2021

Vandaag ontvingen wij een schrijven van de overheid waarin de verplichting wordt herhaald om gedurende de volledige opleiding een chirurgisch mondmasker te dragen.

Samen met al onze klanten en de deelnemers aan de opleidingen hopen wij dat het Coronavirus snel in toom zullen kunnen houden en kunnen terugkeren naar een samenleving waar meer contact mogelijk is.

Tot die tijd kunnen wij niets anders dan de maatregelen respecteren. Wij herhalen nog even de belangrijkste tijdens de opleidingen:

  • Om het houden van afstand te vergemakkelijken starten de opleidingen op verschillende uren. We moeten hierbij rekening houden met de verminderde capaciteit van de leslokalen. Check vooraf steeds de communicatie die wij versturen over de opleiding.
  • Kom pas vanaf 15 minuten voor aanvang van de opleiding binnen.
  • Het dragen van een chirurgisch mondmasker is verplicht gedurende de hele opleidingsdag (ook in het leslokaal).
  • Respecteer steeds de afstandsregels.
  • Blijf niet binnen tijdens de pauzes.
  • Was of ontsmet regelmatig je handen.

De Coronamaatregelen worden ons door wetenschap en overheid opgelegd. Waneer je deelneemt aan een opleiding getuigt het van respect voor de andere deelnemers, de lesgevers en de andere medewerkers dat je deze maatregelen opvolgt. Wij zorgen er voor dat de omkaderende maatregelen zoals het ontsmetten van contactoppervlakken en het verluchten van ruimtes worden opgevolgd.

logo De Nestor klein zwartTerug naar Nieuwsoverzicht