JEZELF VERBETEREN

“iedere grote reis begint met een eerste, klein stap”armstrong

Jezelf verbeteren is niet iets wat je in één keer aanpakt. Dit doe je in kleine stapjes. Het is een voortdurend proces. Als je bijvoorbeeld iedere dag een beetje moeite doet om slechts 0,1 % beter te worden, ben je na een jaar al 36% beter in wat je doet! De opleidingen en workshops van De Nestor kunnen je hierbij helpen.

Wil je meer weten over hoe mensen communiceren? Heb je hulp nodig om assertiever in het leven te staan? Heb je moeite met het spreken in het openbaar? In ons opleidingsaanbod vind je thema’s van verbindend communiceren, over presenteren tot leiding geven.

Wij hebben ervoor gekozen om onze opleidingen in twee groepen op te delen.

PERSOONLIJKE VAARDIGHEDEN

De opleidingen die vallen onder de noemer “persoonlijke vaardigheden” zijn gericht op persoonlijke verbetering, maar dragen uiteraard bij aan de mens als geheel: privé en op het werk.

Door te leren over anderen – bijvoorbeeld hoe mensen communiceren – wordt jouw zelfkennis aangescherpt. Meer weten over stress en burn-out kan helpen om deze te voorkomen. Een gezonde levensstijl bevordert de levenskwaliteit.

Klik hier om de eerste stap te zetten om jezelf te verbeteren.

PROFESSIONELE VAARDIGHEDEN

Onder  “professionele vaardigheden” vind je de opleidingen terug die specifiek voor het werk noodzakelijk zijn, maar die ons ook als mens versterken. Voor een groep leren spreken zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat je meer zelfvertrouwen krijgt.

Ontdek meer over jezelf professioneel ontplooien.