Geïnteresseerd in een code 95 opleiding in West-Vlaanderen? Bij De Nestor in Blankenberge ben je aan het juiste adres voor een degelijke en professionele opleiding, gegeven door de meest deskundige trainers.

 

Coranaveilig leslokaal in Blankenberge

Code 95 opleiding West-Vlaanderen

Waar

Gildestraat 11, 8370 Blankenberge

Contact code 95 opleiding West-Vlaanderen

opleiding@denestor.be
+32 9 375 31 69

Openingsuren

Van maandag tot zaterdag: 08:00 – 17:00
Gesloten op zon- en feestdagen

Op de kaart

Ben je chauffeur van een vrachtwagen? En ben je op zoek naar een professionele code 95 opleiding in West-Vlaanderen, dicht bij jou thuis? In dat geval word je zeker geholpen in ons nieuwe opleidingscentrum in Blankenberge.

Sinds 20 maart 2021 kan je in de Gildestraat 11 terecht voor de opleiding nascholing vakbekwaamheid voor chauffeurs. Met andere woorden, voor een opleiding code 95.

Op termijn zal je ook in Blankenberge onze andere opleidingen kunnen volgen zoals arbeidsveiligheid, EHBO en brandpreventie. Tot het zover is, verwijzen we je naar De Nestor in Mariakerke, ten zuiden van Gent en makkelijk bereikbaar via de R4.

Waarom code 95 opleiding West-Vlaanderen bij ons volgen?

Er zijn tal van redenen waarom je er goed aan doet bij ons in Blankenberge een code 95 opleiding West-Vlaanderen te volgen. We sommen er hieronder een aantal op.

1. Moderne infrastructuur

Ons opleidingscentrum bevindt zich in de ruimtes van transportbedrijf Filip Degrande. We hebben de burelen vakkundig omgebouwd zodat je wordt opgeleid in een modern en volledig uitgerust leslokaal. De praktijkoefeningen vinden plaats in de naastgelegen loods die we daarvoor speciaal hebben aangepast.

2. Vakkundige en ervaren lesgevers

Elk van onze lesgevers is ervaringsdeskundige met jaren ervaring. Zij komen zelf uit de praktijk, weten daarom goed waar de knelpunten liggen en spelen die info graag aan je door. Je mag er zeker van zijn, je krijgt een professionele chauffeursopleiding met nadruk op vakbekwaamheid en op veilig op weg in het verkeer.

3. Blended learning

Je volgt eerst een online gedeelte waardoor we een goed beeld krijgen van je vaardigheden. In het daaropvolgende offline praktijkgedeelte bieden we je een aanpak op maat. We pakken je individueel aan en gaan echt aan de slag met die punten die aan verbetering toe zijn.

Overzicht van de extra opleidingen in De Nestor in Gent

 

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Vul dan onderstaand formulier in.
We antwoorden zo vlug mogelijk.

    InfoBE0806.124.042
    Klik hier voor onze rekeningnummers.
    RPR Gent, afdeling Gent
    De Nestor is een vereniging zonder winstoogmerk.